EVENTS


UPCOMING EVENTS

DYNAMIC HEALING WORKSHOP


15/ 5 på Gaia Light CenterFinn harmoni mellan att ge och ta emot


De flesta av oss har väldigt lätt för att ge men vad står i din väg för att fullt ut ta emot? Det kommer du få utforska under denna workshop.


Vad du kan förvänta dig under Dynamic Healing i grupp?

Detta är inte en vanlig breathwork klass utan en dynamisk healing cirkel där vi genom gruppcoaching, somatiska rörelser, självreflektion och aktiv andningsmeditation genomgår djup healing och kommer tillbaka till vårt sanna jag. En holistisk workshop där vi integrerar det fysiska, mentala, emotionella och själsliga planet.


I cirkeln är du hållen av både mig som facilitator och de andra deltagare där vi låter vår sårbarhet blir vår styrka, lager få lösas upp och förtyckta delar av oss få ta plats som längtar efter att bli sedda, lyssnade på och helade.


När det kommer till andetaget låt ditt sinne vara öppet och ha inga förväntningar följ bara med på den magiska resan ditt andetag vill ta med dig på denna stund. Ibland är det en resa till avslappning ibland rör det om och för upp saker till ytan som behöver din uppmärksamhet eller frigöras. Våga följa med och lita på att andetaget tar dig dit du behöver gå. Breathworken avslutas med en längre vila med Reiki i grupp.


Att ta med:

Papper och penna

Ögonmask (finns att låna om du inte har)


Att tänka på innan workshopen:

Ät ingen tung måltid mindre än 2 timmar innan klassen. Ha på dig sköna kläder som du kan andas och vara bekväm i.Är Dynamic Healing för dig?

Du behöver inte ha några förkunskaper, det enda du behöver är ett öppet sinne och vilja att djupandas. Detta är ett säkert space där du får landa och bli hållen. Det är dock viktigt att du känner dig trygg i dig själv och din kropp. Om du genomgår eller jobbar med ett djupare trauma eller sjukdom, tar antipsykotiska eller starka mediciner skulle jag rekommendera att du pratar med din läkare först. Detsamma gäller om du är gravid då det inte finns tillräcklig forskning inom området och alla upplever graviditeter olika.


Jag är trauma informerad men inte utbildad läkare, när du köper en plats på denna klass intygar du att du är tillräckligt mentalt stabil för att kunna delta. Dynamic healing är inget substitut för terapeutiska eller medicinska behandlingar utan ett alternativt komplement.


Detta event är i sammarbete med Gaia Light Center, bokning av plats sker här! Välj datum 15/5 bland övriga gruppaktiviteter.


Välkommen!